Leverans av gravstenar till hela Sverige

Beställa gravsten – så gör du

Att resa upp en gravsten över personer som har gått bort har en lång och mycket gammal tradition i Sverige. När du köper en gravsten och reser den över gravplatsen hedras den avlidne personen. Det normala är att gravsten förses med en inskription med den avlidnes namn samt födelsedag och dödsdag och en eventuell religiös symbol.

Gravia hjälper dig att beställa en ny gravsten. Du får hjälp från beställningen till att den ska monteras på begravningsplatsen. Du kan beställa en gravstenen online oavsett vilken kyrkogård den ska levereras till. Gravia sköter all produktion, frakt och montering.

Du kan välja mellan många olika gravstenar i olika design. Det finns stående gravstenar, liggande och i andra material. Du kan se hela katalogen online på Gravia.se. Det finns ett stort utbud och du kommer hitta något som passar dig.

Dina önskemål

Du bestämmer efter dina egna önskemål om vilken gravsten du ska köpa. Du väljer och sedan fixar Gravia det du önskar. Det går smidigt och enkelt till. Det finns lite billigare gravstenar till dyrare.

Du kan köpa gravstenar inom och för alla religioner. Välj gravstenar till kristna, muslimer, judar mm. Alla religioner finns representerade.

Leverans till hela Sverige

Gravia erbjuder bred leverans av gravstenar till hela Sverige och alla kyrkogårdar. Bland smidigaste sättet att beställa gravsten är att göra det online. Bläddra bland hela katalogen. Välj gravsten, typsnitt och färg på stenen.

Alla gravstenar är unika. Du får gärna i din beställning berätta lite mer om hur du önskar få gravstenen levererad Exempelvis vad som ska graveras, eventuell symbol. Lämna informationen för att Gravia ska kunna planera så bra som möjligt.

Publicerat av: Gravia.se