Leverans av gravstenar till hela Sverige

Gravstenar. Stort sortiment i Askome kyrkogård / Falkenberg. Respekt & omsorg.

Hos oss på Gravia finner du ett stort sortiment av gravstenar. Här finns gravstenar som passar alla religioner. Du kan du välja mellan olika former, material och färger. Det är supersmidigt att hitta en modell som passar. Tack vare att du kan köpa en gravsten bevaras minnet av en avliden längre än vår egen livstid. Därför är det viktigt att du får välja något som är riktigt bra.

Köp en gravsten för leverans till Askome kyrkogård / Falkenberg men också till övriga Sverige. Gravia.se är rikstäckande och strävar efter att vara Sveriges största gravstensleverantör.

Oavsett vilken gravstensmodell du vill ha på en gravplats så kan du välja mellan olika storlekar och utföranden. Välj mellan en stående gravsten, liggande gravsten eller andra med olika formgivningar – exempelvis: hjärtan, kors, muslimska gravstenar, kristna gravstenar och mycket mer. Gravia kan gravstenar och har något för alla.

Klicka här för att bläddra bland en del av våra gravstenar.

Det bästa sättet att köpa gravsten på är online. Du får ett större utbud att välja mellan. Dessutom kan du i lugn och ro kika på bilderna innan du bestämmer dig för en gravsten. Men Gravia kan även hjälpa till på många andra sätt. Du som kund till oss och vill köpa en gravsten så finns vi här för att du ska bli nöjd med den gravsten du beställer.

Leverans av gravstenar till hela Sverige. Vi följer bransch standardens leveranstider.

När du beställer en gravsten från oss på Gravia så levererar vi till hela Sverige. Med hjälp av Gravia.se är det möjligt att få vilken gravsten som helst levererad över hela Sverige. Oavsett storlek på gravstenen sker transporten smidigt och säkert. Likaså är handläggningen efter beställningen mycket uppskattad, vilket sker med stor respekt och omsorg.

Varje gravsten är unik och för med sig en egen berättelse. Gravia vet hur viktigt det är att du får välja den gravsten du tycker är vacker. En gravsten är personlig och det är alltid bäst att familj och vänner till den avlidne är med och beslutar om vilken gravsten som ska köpas.

Bläddra i vår gravstenskatalog.

Här nedan publicerar vi 6 viktiga saker att tänka på när man beställer en gravsten (Vi på Gravia hjälper givetvis till med detta.)

Att köpa en gravsten är i många fall första gången man genomför ett sådant köp. Vi hjälper därför till och listar 6 viktiga saker att tänka på vid köp av en gravsten. Att minnas den avlidne med en gravsten är en fin gest och en plats man kommer att besöka många gånger framöver. Gravia hjälper till och listar de 6 viktigaste sakerna du bör tänka på.

1 – Välj en gravsten i lugn och ro utan att stressa fram ett köp av en gravsten. Det finns ingen anledning att stressa sig fram till ett köp. Ta gärna hjälp av andra familjemedlemmar eller vänner för att tillsammans få goda råd om vilken gravsten som passar den vilande bäst.

2 – När en ny gravsten monteras fast på gravplatsen så behöver Kyrkogårdsförvaltningen ge tillstånd för detta. Detta är givetvis något Gravia.se hjälper till med så att anhöriga så smidigt som möjligt får den gravsten man önskar monterat över den vilande.

3 – Många begravningsplatser men även en stor del av de kvarter som är uppdelade på samma begravningsplats kan ha olika regler för vilken storlek man får ha på den gravsten som ska monteras fast på gravplatsen. Hör gärna med Gravia.se för att få expertis hjälp i denna fråga.

4 – Besök gärna det kvarter/begravningsplats/kyrkogård där gravstenen ska rätas upp. Detta för att få en bild av hur det kan komma att se ut med den gravsten som du/ni önskar ska monteras fast på gravplatsen.

5 – Fundera ut vad som ska graveras in i gravstenen. Vanligtvis är att man graverar in fullständigt namn, födelsedatum samt dödsdatum och eventuellt symboler. Det är också vanligt med hälsningar så som exempelvis: Vila i frid, vi älskar dig och saknar dig.

6 – Gravstenen kan aldrig monteras fast direkt efter att begravning har genomförts detta eftersom att marken då är mjuk och man vill oftast att det ska ha gått en viss period innan gravstenen monteras fast i marken. Man vill heller inte utföra jobbet under vintern eftersom att marken då är alldeles för hård i Sverige. Sommartider är den perfekta tiden för att montera gravstenar.

Om Gravia.se

Gravia är en gravstens-firma som säljer gravstenar med leveranser i hela Sverige. Gravstenarna går snabbt att beställa och du får ett godkännande innan produktion sker. Bläddra redan nu bland tusentals gravstenar hos Gravia.se.

Boka och beställ din gravsten redan idag!

 

Publicerat av: Gravia.se