Leverans av gravstenar till hela Sverige

Liggande gravsten pris

Information om liggande gravsten och hur du beställer en perfekt gravsten. När du ska välja en gravsten är det viktigt att tänka på att graven är en viktig plats som nära och kära kommer att besöka. Istället för att du ska få massa råd och förslag finns det en enormt stor gravstenskatalog du kan bläddra i.

Här kan du se samtliga liggande gravstenar och pris.

Gravia gör det enkelt för dig när du ska beställa en liggande gravsten. Du väljer gravstenar av hög kvalité som kommer i olika färger och priser. Välj vad som passar dig och era nära och kära allra bäst. Liggande gravstenar är populära och används av olika religioner.

Det som är väldigt bra med Gravia är att de har gjort det väldigt smidigt för kunder som behöver en liggande gravsten, leverans samt montering. Allt ingår – oavsett var i Sverige gravstenen ska levereras. Bläddra bland olika liggande gravstenar på Gravias webbplats.

Små liggande gravstenar

Du som önskar beställa små mindre och liggande gravstenar kan välja bland många olika storlekar. Du har möjlighet att välja färg och utförande efter dina önskemål. Sortimentet är stort och brett för dig som önskar den liggande gravsten du själv önskar.

Information om liggande gravstenar

Liggande gravsten lutning: Mått på en liggande gravsten kan ske efter egna önskemål men lutningen ska alltid luta något så att vatten och annat smuts kan rinna av enklare. Om en liggande gravsten ligger platt tar den mer stryk i ute på en kyrkogård.

Liggande gravsten natursten

Natursten är som det låter, en sten som kommer i ett så naturligt material som möjligt. Normalt sätt ska en natursten plockas direkt från naturen och därefter slipas ned i valt format. Ingen större behandling ska ske. Dock sker det numera en behandling på ytan av gravstenen för att gravstenen ska förstärkas något.

Publicerat av: Gravia.se