Leverans av gravstenar till hela Sverige

Vad kostar en gravsten

Information om vad en gravsten kostar. Beroende på utförande, storlek samt text på gravstenen finns det olika priser. Vanliga priser är från cirka 16 000 kr och uppåt. Det finns gravstenar som kan kostar 150 tusen eller mer. För att enklare kunna få en uppfattning om vad en gravsten kostar kan du enkelt bläddra i gravstenskatalogen.

Det finns många olika gravstenar i flera utföranden som du kan välja mellan. Du kan välja allt från liggande, stående till monument samt andra slags gravstenar. För inspiration kan du titta vad som finns till försäljning på webbplatsen.

Du som ska köpa en gravsten kan tänka på vilken färg ni vill ha samt design och därefter kontrollera vad priset blir. Tänk på att en gravsten kommer att finnas med länge och det kan vara bra att köpa en lite dyrare och stabilare. En större kan också vara bra om det är en familjegrav, speciellt vid ingravering av flera namn.

Prisvärda gravstenar

Gravia hjälper dig att köpa en gravsten av god kvalité till rätt pris. Du kan välja gravsten helt efter din egen budget. Det finns olika priser på gravstenar. De som är lite mindre samt de liggande kan börja från cirka 16 000 kr. Gravia erbjuder även monument som har blivit riktigt populärt. Dessa finns i olika priser och räkna med cirka 80 – 90 000 kr för riktigt fina.

Köp gravsten online

Det bästa sättet att köpa gravsten på är online. Du kan enkelt och i lugn och ro bläddra i Sveriges största gravstenskatalog. När du har bestämt dig klickar du enkelt hem den gravsten du vill ha. Gravia hjälper dig sedan med alla design och montering av gravsten.

Klicka här för att se alla gravstenar.

Publicerat av: Gravia.se